Forum Naszego Serwerka MineCraft
U¿ytkownik
Mo¿e to nie skarga ale mam pro¼bê ¿eby BCCichy usun±³ wszystkie dzia³ki w okolicy spawn i dal 1 wiêkszy cuboid bo to co teraz jest to troszkê koszmar bo polowa spawnu jest w cuboidze a polowa nie i inni rozwalaj± spawn
Spawn wogole nie ma zalozonego cuboida a kolo niego to stoi zamek wybudowany przez ciebie i tam troche bedzie zle mi zalozyc cuba
Niose dobro i spokój... ale w ka¿dym razie jak bêdzie trzeba to poprostu posypi± sie kicki i bany.Pzdr;)
Zapraszam na grupe facebookow±/b]Nasza Facebookowa Grupa MCLucovia
[b]ZBIERAM MINUSY!!!!
U¿ytkownik
daj tam du¿y cuboid a jak kto¶ siê upomni ¿e nie nie mo¿e siê budowaæ w domu do mu dasz dzia³kê i wpisze /setparent i tutaj nazwa cuba czyli np. spawn i nazwa jego dzia³ki czyli np.player to powinno tak wygl±daæ /setparent spawn player
Jak dasz mi op to ja to wszystko ograne
a temat mo¿na usun±æ albo przenie¶æ w odpowiedni dzia³
Ostatnio edytowany przez Joey_Smith (2012-05-10 16:34:16)
Dam ci adma na 10 min i zrobisz to poswojemu
Niose dobro i spokój... ale w ka¿dym razie jak bêdzie trzeba to poprostu posypi± sie kicki i bany.Pzdr;)
[b]ZBIERAM MINUSY!!!!
U¿ytkownik
ok ale serwer wywalilo
EDIT
cos serwer sie laguje i co chwile go wywala
ehh chyba tego dzisiaj nie zrobie wbijam na serwa i mnie wywala i sa takie lagi ze mapa sie nie wczytuje
Ostatnio edytowany przez Joey_Smith (2012-05-10 16:46:03)
Tak zgdzam a zarazem nie dziwie ci sie ze miales lagi na serwie bo mialem uruchomionego Torrenta bo sciagam wazna rzecz jutro jak bede szedl do szkoly zostawie wlaczone pobieranie to do mojego powrotu powinno siê skonczyc wiec wtedy odpale serwa
[b]ZBIERAM MINUSY!!!!